ویدئویی از اولین حضور خانم‌های بازیگر در جوکر ۲ نتیجه جالب یک آزمایش علمی درباره تاثیر ارتعاش صدای علیرضا قربانی بر تخت جمشید + ویدئو انتشار تیزر یک فیلم سینمایی محرمی و آغاز اکران فیلمی با بازی آزاده صمدی و حامد کمیلی هنر انتخاب آگاهانه و پیشرفت ملی استالین بیشتر چه کتاب‌هایی می‌خواند؟ | معرفی کتاب «کتابخانه استالین» شعر‌های چندوجهی در توابع خطی | رونمایی از مجموعه شعر «زندگی در آمنیون» صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۳ جدیدترین خبرها از سریال «سلمان فارسی» فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۴ و ۱۵ تیر ماه ۱۴۰۳) + خلاصه داستان ویژه برنامه‌های تلویزیون در روز جمعه ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ۲۰ سینما تا پایان تابستان در خراسان رضوی افتتاح خواهد شد  ساخت ۱۰۰۰ سالن سینما در کشور تا شهریور ۱۴۰۴ | رشد ۱۱۳ درصدی سالن‌های سینما در خراسان رضوی ساخت پردیس سینمای «ملل» نماد وحدت فرهنگی ایران و افغانستان است پردیس سینمایی ملل در حاشیه شهر مشهد افتتاح شد | رشد ۱۱۳ درصدی ساخت سینما در خراسان رضوی + فیلم پخش ۶ سریال از شبکه آی‌فیلم + زمان پخش «سینما ملت»، برنامه سینمایی جدید تلویزیون
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

ماموریت رییس جمهور به وزیر فرهنگ برای همفکری با تولیدکنندگان و هنرمندان حوزه صوت و تصویر فراگیر

  • کد خبر: ۱۷۱۸۶۹
  • ۰۸ تير ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲
ماموریت رییس جمهور به وزیر فرهنگ برای همفکری با تولیدکنندگان و هنرمندان حوزه صوت و تصویر فراگیر
جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با دستور رئیس‌جمهور در تلاشیم تا نظر همه ذینفعان حوزه صوت و تصویر فراگیر ارزیابی و تامین شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدمحمد هاشمی روز گذشته، ۷ تیر، در نشست با مدیران سکوهای دیجیتال شبکه نمایش خانگی که با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و رئیس ساترا برگزار شد، با تاکید بر این مطلب تصریح کرد: رئیس‌جمهور به وزیر فرهنگ ماموریت داده‌اند تا نظر همه ذینفعان عرصه صوت و تصویر فراگیر اعم از تولیدکنندگان، هنرمندان، ناشران و مهم‌تر از همه مردم از طریق پایش‌ها و پیمایش‌ها اخذ شود تا به سندی متقن در این زمینه برسیم.

وی افزود: اگر صوت و تصویر فراگیر را با در نظر گرفتن فناوری‌های روز و با نگرشی آینده‌پژوهانه مدیریت کنیم، بسیاری از چالش‌های این حوزه مرتفع خواهد شد. مهم این است که به تعریفی واحد در تقسیم وظایف برسیم.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: در قرائتی که ما از این قانون داریم همه حوزه‌هایی که پیش از این با وزارت فرهنگ بود، همچنان با این وزارتخانه خواهد ماند و حوزه سریال‌های خانگی ایرانی، برنامه‌های تلویزیونی و پخش زنده را همچنان در حوزه صدا و سیما می‌دانیم. امیدواریم که پیرو دستور رئیس‌جمهور به یک سند تقسیم کار مشخص برسیم. خوشبختانه به سمت نقاط روشن پیش می‌رویم.

جانشین وزیر فرهنگ تصریح کرد: همان‌طور که پیش‌تر عنوان کردیم، به نظر ما شیوه موفق مدیریت و نظارت در این حوزه شیوه هیئت نظارت بر مطبوعات است. شاید چنین تلقی شود که صفر تا صد نظارت بر مطبوعات با وزارت ارشاد است. اما واقعا ابتکار عمل با هیئت نظارت با مطبوعات است. یک هیئت فراسازمانی و فرادستگاهی و حتی فراقوه ای که از وزارت فرهنگ گرفته تا قوه قضاییه و مقننه و خود اصحاب رسانه در آن نماینده دارند. این شیوه تجربه‌ای مدنی و نظارتی موفق است.

هاشمی گفت: وزارت فرهنگ ذاتا یک نهاد مقررات‌محور و تنظیم‌گر و ناظر است، اما سازمان صداوسیما یک سازمان عملیاتی است. ما طبق این مصوبه در بخش‌های مختلف یک روال معلوم و مشخصی برای تنظیم‌گری داریم.

جانشین وزیر فرهنگ تاکید کرد: با ساترا جلسات خوبی داریم و تعامل و همکاری مناسبی وجود دارد. اما گاهی اظهاراتی از سوی برخی دستگاه‌ها و رسانه‌های مربوط به صدا و سیما منتشر می‌شود که اذهان عمومی را دچار سردرگمی می‌کند. آن‌چه به این مسئله جهت داد قرائت غیرشفافی بود که از جاهای مختلفی گفته شد.

وی افزود: ما با صدا و سیما یک هدف مشترک داریم و آن هدف مشترک مسئله محتوا است. البته محتوا نه به معنی قیچی دست گرفتن و سانسورگری. همچنین این امر یکی از اموری است که باید با مرزبانی و صیانت از خطوط قرمز انجام شود. ولی مسئله خطوط سبز مسئله جدی‌تری است که همه در ارگان‌های مرتبط حامی آن هستیم تا رضایت همه مخاطبان و کسانی که در پلتفرم‌ها تولیدکننده هستند جلب شود.

منبع: ایبنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->